تاریخچه سیر سیاه 8

سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور

سیر سیاه در آسیای شرقی از قرون گذشته برای خواص درمانی مورد استفاده قرار میگرفته است. در اسطوره های تائو سیر سیاه را عامل برای افزایش طول عمر و نامیرایی معرفی کرده اند. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می دهد. این ادویه که از سیر سیاه خشک‌ و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. آموزش‌ها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال به‌موقع بخشی از خدمات ارائه‌شده می‌باشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم.

سیر سیاه منبع قدرتمند آنتی‌اکسیدان‌ها است که دو تا سه برابر بیشتر از سیر خام دارد. فرآیند تخمیر به طور قابل توجهی سطح آنتی‌اکسیدان‌ها را افزایش می‌دهد که نقش مهمی در محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد ایفا می‌کند. این مولکول‌های ناپایدار می‌توانند به بیماری‌های قلبی، سرطان و پیری زودرس منجر شوند.

مطالعات نشان داده‌اند که سیر سیاه ممکن است شاخص‌های بیماری قلبی، از جمله سطح کلسترول تام، LDL (کلسترول بد) و تری گلیسیرید را در خون کاهش دهد. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که کل فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه در طول پیری به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این مطالعه، سیر در 21 روز تخمیر به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می‌کنند، که در غیر این صورت ممکن است منجر به بیماری‌های مختلف شود. مردم بیشتر از طریق غذاهای گیاهی، از جمله سیر، آنتی اکسیدان‌ها را مصرف می‌کنند. روش‌های زیادی برای سیاه کردن سیر وجود دارد اما در ادامه با دستگاه تخمیر به شما شیوه طرز تهیه سیر سیاه را به صورت کامل توضیح خواهیم دارد پس حتما با سایت آرسس شف همراه باشید.

علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود که مسئول انتقال چربی‌های اضافی از دیواره رگ‌ها به کبد برای دفع است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند آنزیم‌های کبدی مانند ALT و AST را که نشان‌دهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. یکی از مکانیزم‌های مهم ضدسرطانی سیر سیاه، توانایی آن در تحریک فرآیند آپوپتوز (مرگ برنامه‌ریزی شده سلولی) در سلول‌های سرطانی است. این فرآیند مانع از تکثیر غیرطبیعی سلول‌ها شده و باعث مرگ سلول‌های سرطانی بدون آسیب به سلول‌های سالم می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که سیر سیاه می‌تواند به ویژه در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش، ریه، سینه و پروستات موثر باشد.

این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. خب حالا این جدول یعنی چه؟  یعنی مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود! این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید مقاله علمی مربوط به آن را مطالعه کنید. اما اگر مایل به نگهداری طولانی‌مدت هستید، می‌توانید آن را درون محفظه‌ای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدر‌ها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیر‌ها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید.

زیمو از کلمه (zymology) به معنی علم تخمیر غذاها و نوشیدنی‌ها گرفته شده‌است. تخمیر علمی بی‌هوازی است، کاری که توسط لاکتوباسیلوس‌های سطح سبزیجات انجام می‌شود. تخمیر لاکتیکی به علت زمان طولانی، باعث می‌شود طعم‌ها ذره ذره در جان هم فرو روند و شکل دیگری به خود بگیرند.

در واقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا می‌شوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید.


سیر سیاه همان سیر ترشی است
خواص سیر سیاه همدان
خرید سیر سیاه همدان
سیر سیاه کجا است؟
سیر سیاه همون سیر ترشی؟
سیر سیاه یا سفید
سیر سیاه یزد
سیر سیاه برای یبوست
سیر سیاه برای یبوست خوبه
سیر سیاه بهتره یا سفید