سیر سیاه از کجا پیدا کنیم 8

از کجا سیر سیاه بخریم گانودرما بیز

یکی از مهمترین دلایلی که بسیاری از افراد سوال می پرسند که خواص منحصر به فرد این سیر می باشد. سیر به دلیل ترکیبات گوگردی مانند آلیسین، سیستم ایمنی را تقویت کرده و به پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند. همچنین، مصرف سیر می‌تواند فشار خون و کلسترول را کاهش داده و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. سیر حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که ممکن است از زوال عقل پیشگیری کند و به سلامت استخوان‌ها کمک کند. همچنین، به پاکسازی بدن از فلزات سنگین و بهبود عملکرد ورزشی کمک می‌کند.

همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. ‌می‌توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. در مرحله بعدی اجازه دهید سیر‌ها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرام‌پز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایین‌تر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند.

پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد.

سیر معمولاً برای بیشتر مردم زمانی که به میزان معمولی در غذا استفاده شود، ایمن است. اما اگر مقدار مصرف سیر به طور قابل توجهی افزایش یابد، ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کند. مصرف سیر در کسانی که دچار بیماری ریفلاکس معده هستند یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، می‌تواند عوارض منفی به همراه داشته باشد. وقتی سیر خرد یا له می‌شود، این دو ترکیب با هم مخلوط می‌شوند و آنزیم آلیناز، آلیین را به آلیسین تبدیل می‌کند. اگر بلافاصله بعد از خرد کردن یا له کردن سیر آن را بپزید یا مصرف کنید، آنزیم ممکن است وقت کافی برای تولید کامل آلیسین نداشته باشد و به این ترتیب خواص سلامتی آن کاهش یابد.

به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود. سیر خام سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند، این خاصیت می‌تواند از پیری زودرس و ابتلاء به بیماری‌های مزمن جلوگیری کند. سیر خام دارای خواص ضدالتهابی قوی است و می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند، این خاصیت برای افراد مبتلا به بیماری‌های التهابی مانند آرتریت بسیار مفید است. سیر سیاه، مملو از آنتی اکسیدان قدرتمندی مانند اس-آلیل سیستئین است که به پاکسازی بدن از رادیکال های آزاد و بهبود سلامت قلب کمک میکند. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

دستگاه تخمیر سیر سیاه دستگاه خاصی است که برای تهیه سیر سیاه استفاده می‌شود. از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین می‌کند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن می‌شود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه می‌توان برای تخمیر  زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد. از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است.

نتایج کارآزمایی بالینی که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، نشان داد سیر می‌تواند استرس اکسیداتیو را که منجر به پوکی استخوان می‌شود، کاهش دهد. شرکت‌کنندگان قرص‌های سیر معادل حدود دو گرم سیر تازه را در روز مصرف کردند. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می دهد. سیر سیاه را با بهترین قیمت میتوانید تهیه کنید و از خواص فوق العاده ان بهره مند شوید.


سیر سیاه همان سیر ترشی است
خواص سیر سیاه همدان
خرید سیر سیاه همدان
سیر سیاه کجا است؟
سیر سیاه همون سیر ترشی؟
سیر سیاه یا سفید
سیر سیاه یزد
سیر سیاه برای یبوست
سیر سیاه برای یبوست خوبه
سیر سیاه بهتره یا سفید